'Country Mix Hamster' hrana za hrčke, 500 gr.

logo-dajana

6,50 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Opis

‘Znam čime se hranim.’

Gledajući hranu COUNTRY MIX vidite što servirate svom slatkišu i možete biti sigurni da za to činite najbolje. Hrana je pažljivo odabrana mješavina ukusnih usjeva lokalnog podrijetla, bogata raznim vrstama žitarica, žitarica, voća i povrća, koji su prirodna hrana za ove životinje koje žive na poljima i livadama.

Jača imunološki sustav i pozitivno utječe na probavni sustav.

S pravilnim omjerom hranjivih tvari u hrani COUNTRY MIX ne uzrokuje pretilost, što je čest problem ovih životinja koje se drže u kućnim uvjetima. Vaš hrčak to ne može reći, ali mi bismo to htjeli učiniti za njega.

Energetski guste granule pune kukuruza, glutena i umjetnih aroma ili zaslađenog voća, orašastih plodova, suncokreta i drugih visokokaloričnih grickalica (slatkih ili masnih) potpuno su neprikladne za ovu vrstu kao osnovna hrana. Mogu si skratiti život i do pola. Pročitajte “The Letter from Hamstie” na www.countrymix.cz i odmah ćete shvatiti zašto kod kuće poslužiti samo COUNTRY MIX.

  • Sastojci: Pšenica, kukuruz, ječam, zob, lucerna, suncokret, ekstrudirani komadići, rogači, banane, jabuke.
  • Način hranjenja: 1-2 žlice mješavine za jednog hrčka dnevno navečer. Hrčci su noćne životinje, tako da se također prvenstveno hrane noću. Stalno provjeravajte njihova gnijezda, gdje gomilaju hranu i redovito ih čistite kako se “skladište” ne bi pokvarilo.

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.