-20%

Premium šampon

petsecret

26,00 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Opis

Premium šampon s procijanidima, kao vrhunski predstavnik proizvoda za njegu formuliranih na način da budu što nježniji prema koži, a ujedno oslobođeni jakih kemikalija i intenzivnih mirisa.

Dlaka vaših četveronožnih ljubimaca iz dana u dan izložena je UV zračenju, stalnom četkanju i sušenju te čestom pranju koje može potaknuti stvaranje slobodnih radikala.

Rezultati su, nažalost, brzo vidljivi – poroznija i osjetljivija, lomljiva i gruba dlaka koja životinji daje nezdrav i neuredan izgled.

Kako bi se doskočilo ovim nevoljama, iz Pet Secret linije proizvoda stigao je Premium šampon s procijanidima, kao vrhunski predstavnik proizvoda za njegu formuliranih na način da budu što nježniji prema koži, a ujedno oslobođeni jakih kemikalija i intenzivnih mirisa.

Procijanidi su poznati kao snažni antioksidansi i neutralizatori slobodnih radikala, snažniji od vitamina C i E. Upravo su ove njihove značajke u kombinaciji s keratinom jamstvo što uspješnijeg obnavljanja oštećene dlake te njenog briljantnog sjaja, glatkoće i podatnosti.

185 ml

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.