0
kom

EHF i Josera postigli dogovor o sponzorstvu za Europsko rukometno prvenstvo za muškarce 2024.

10. siječnja 2024.

Europska rukometna federacija i njemački brand hrane za kućne ljubimce, Josera, potpisali su sponzorski ugovor pred Europsko rukometno prvenstvo za muškarce 2024., posredovan od ekskluzivnog medijskog i marketinškog partnera federacije za EHF EURO događanja, Infront Sports & Media.
Ova suradnja rezultirat će time da će se logo branda pojaviti na reklamama na rukavu svakog igrača i svakog tima na Europskom rukometnom prvenstvu za muškarce 2024., koje počinje 10. siječnja 2024. u Njemačkoj.


Osim svjetske izloženosti brenda tijekom 65 utakmica događaja, putem reklama na rukavu i LED reklama, tvrtka će dosegnuti ljubitelje rukometa putem digitalnih aktivacija na EHF-ovim vlastitim kanalima.
Proizvodi Josera bit će također promovirani među milijun fanova očekivanih na šest lokacija događaja – Düsseldorf, Mannheim, München, Berlin, Hamburg i Cologne, putem promotivnih štandova i aktivnosti na poluvremenu, na terenu.


Na utakmicama njemačkog tima, maskota Josera “Seppl” bit će prisutna u areni kako bi zajedno navijala s obožavateljima.
Martin Hausleitner, glavni tajnik EHF-a, rekao je: “Oduševljeni smo što Josera dolazi kao partner Europskog rukometnog prvenstva za muškarce 2024. i uvjereni smo da će brand iskoristiti najveću europsku platformu za rukomet kako bi dosegnuo svoju ciljanu publiku i ojačao svoj položaj na međunarodnom tržištu. Nadamo se da će nadolazeće EHF EURO biti početak dugoročne suradnje s Joserom.”


Stefan Seitz, marketing menadžer Josere, rekao je: “Partnerstvo je izvrsna prilika da povežemo brand Josera s jednim od najvećih sportskih događaja u Europi. U brendu Josera uvijek se držimo najviših standarda kvalitete, što nas povezuje s Europskim rukometnim prvenstvom 2024.: pravim europskim vrhunskim sportom na najvišoj razini.
“Želimo pružiti dodatni pozitivan poticaj brandu i povećati međunarodnu pažnju za naš brend hrane za kućne ljubimce. Stoga je prisutnost na jednoj od najvećih europskih rukometnih pozornica važan strateški korak za nas kako bismo potaknuli rast Josera branda u 2024.”

http://www.josera.com

Kontakt:
Josera petfood GmbH & Co. KG
Industriegebiet Süd
63924 Kleinheubach Njemačka


O Joseri
Josera znači strast – za naše pse, mačke i konje, za vrhunsku kvalitetu iz Njemačke i za održiva rješenja. Kao stručnjak za hranu za kućne ljubimce, Josera petfood ima više od 80 godina iskustva. I tim to koristi kako bi našim četveronožnim prijateljima pružio hranu koja zadovoljava njihove
potrebe tijekom cijelog njihova života: od štenaca i mačića do starijih životinja, od opuštenih znalaca do sportaša – čak i s vrlo posebnim zahtjevima.
Ne koriste se genetski modificirane komponente. Osim toga, svaki recept za Josera suhu i mokru hranu ne sadrži dodatak umjetnih boja i aroma. Najbolji recepti, visokokvalitetne komponente, moderna, ekološki prihvatljiva proizvodnja i kontinuirane kontrole kvalitete u našem vlastitom laboratoriju osiguravaju najvišu razinu prihvatljivosti i podnošljivosti. To je Josera – super premium hrana za kućne ljubimce.

O EHF-u
Europska rukometna federacija (EHF) je upravno tijelo za rukomet u Europi. S 50 članica i dvije pridružene federacije, EHF je odgovoran za širok spektar zadataka i aktivnosti, od promocije, razvoja i obrazovanja do organizacije visokoprofilnih natjecanja i događanja, uključujući EHF EURO i EHF Ligu prvaka. Sjedište federacije i njezinog marketinškog podružnica, EHF Marketing GmbH, smješteno je u Beču, Austrija.

Podijeli s prijateljima