0
kom

JOSERA – Super premium hrana za kućne ljubimce proizvedena u Njemačkoj

14. studenoga 2023.

Dostupno u Pet City-u!

Josera super premium hrana za pse i mačke dostupna je u vašoj omiljenoj trgovini za kućne ljubimce – Pet City.

U Pet City-u možete pronaći širok asortiman Josera proizvoda prilagođenih svim potrebama vašeg ljubimca.

Stručno osoblje Pet City-a stoji vam na raspolaganju kako bi vam pružilo savjete i pomoć pri odabiru prave hrane za vašeg četveronožnog prijatelja.

Ako ste vlasnik psa ili mačke, znate koliko je važno pružiti im hranu vrhunske kvalitete kako bi održali zdrav i sretan život.

Josera se ističe kao vodeći njemački brend super premium hrane za pse i mačke, nudeći visokokvalitetne formule prilagođene svim potrebama i specifičnostima vaših ljubimaca.

Izvor kvalitete

Jedan od ključnih razloga zašto se Josera ističe jest njihov posvećen pristup kvaliteti sastojaka. Kao njemački stručnjak za prvoklasnu hranu za kućne ljubimce i sa preko 75 godina iskustva i stručnosti, koristeći samo najkvalitetnije sirovine, Josera jamči da će vaši ljubimci dobiti potrebne hranjive tvari za održavanje optimalnog zdravlja.

Zdravlje vašeg ljubimca, izvanredan okus, odlična probavljivost te kompatibilnost kod Josera super premium prehrane za pse i mačke imaju najviši prioritet.

Ako odlučite hraniti svog ljubimca našim proizvodima, dobit ćete hranu sa strasti.

Bez obzira na uzrast, veličinu ili specifične prehrambene potrebe vašeg ljubimca, Josera nudi raznolike formule kako bi udovoljile svakom pojedinačnom zahtjevu.

Prilagođene formule za sve potrebe

Josera razumije da svaki pas i mačka imaju svoje jedinstvene potrebe. U suradnji s nutricionistima, hrana je razvijena tako da odgovara uzrastu i veličini psa, kako bi bila izbalansirana i odgovarajuća. Stoga, nude raznolike formule prilagođene različitim životnim stadijima, veličinama i posebnim potrebama vaših ljubimaca. Bez obzira tražite li hranu za štene, odraslog psa, seniora ili specifične prehrambene potrebe poput sensitivne hrane, Josera ima rješenje koje će zadovoljiti vaše zahtjeve.

Bez štetnih sastojaka

Jedna od prednosti Josera hrane je njihova predanost isključivanju štetnih sastojaka. Bez dodataka poput umjetnih boja, aroma, soje i konzervansa, Josera se fokusira na čiste i prirodne sastojke. Izuzetna jestivost je provjerena za sve tipove hrane. Ova pažljiva selekcija sastojaka osigurava ne samo izvrsnu prehrambenu vrijednost, već i smanjuje rizik od alergijskih reakcija i probavnih problema.

Uz Joseru možete biti sigurni da pružate najbolje moguće prehrambene uvjete svojim ljubimcima.

Njihova posvećenost kvaliteti, prilagođene formule i odsustvo štetnih sastojaka čine ih pravim izborom za odgovorne vlasnike ljubimaca.

Neka Josera bude prvi izbor kada je u pitanju prehrana vaših pasa i mačaka, jer zaslužuju samo najbolje!

Podijeli s prijateljima