0
kom

Lassie jede Joseru! Nastavak filma o Lassie stiže 25.1.2024.

28. prosinca 2023.

Dragi ljubitelji kućnih ljubimaca,

uzbudljive vijesti stižu iz kinematografije! Dana 25. siječnja 2024. godine premijerno će se prikazati nastavak filma o Lassie u Cineplexx kinima, koji sa sobom donosi posebnu poslasticu za sve ljubitelje kućnih ljubimaca! Što je to što čini ovu premijeru još posebnijom? Odgovor leži u suradnji koja će oduševiti sve ljubitelje četveronožnih prijatelja – Josera, vodeći brend u proizvodnji hrane za kućne ljubimce, postao je neizostavan dio ove nevjerojatne filmske avanture!

Josera na velikom platnu

Primijetili smo da je u filmu naša omiljena hrana za kućne ljubimce, Josera Sensi Adult, dobila poseban trenutak pod reflektorima. U jednoj od ključnih scena, vidljiva je zaliha Josera Sensi Adult hrane koja Lassie-u osigurava dovoljno energije pri povišenoj i sportskoj aktivnosti i time postaje idealna za našeg četveronožnog filmskog junaka!

Zašto je Josera izabrana kao partner u ovoj filmskoj avanturi? Razlog leži u dugogodišnjoj posvećenosti kvaliteti i zdravlju kućnih ljubimaca. Josera Sensi Adult predstavlja vrhunski proizvod koji zadovoljava sve nutritivne potrebe odraslih pasa, pružajući im energiju i vitalnost za svakodnevne izazove.

Josera i Lassie: Povezivanje kroz zabavu

Ali to nije sve! Uzbudljivo je vidjeti kako Lassie uživa u igri s gumenom igračkom zvanom Sapple. Ova neodoljiva scena ne samo da donosi osmijeh na lica gledatelja već i dodatno povezuje svijet filma i stvarnosti! Ali ne brinite se, nećemo vam odmah odati sve tajne. Umjesto toga, prepustit ćemo vam užitak otkrivanja svih nevjerojatnih trenutaka koji vas čekaju u filmu!

Poziv na filmski doživljaj s Joserom

Dakle, budite spremni za nezaboravan doživljaj 25. siječnja 2024. godine, kada će se Lassie vratiti na veliko platno uz podršku Josera hrane za pse. Ovaj brend vjeruje u pružanje najboljih prehrambenih rješenja za vaše kućne ljubimce, a prisutnost u filmu o Lassie samo potvrđuje tu predanost! Josera je tu da osigura da vaši ljubimci dožive isto toliko uzbudljivu avanturu u svojim zdjelicama kao i Lassie na filmskom platnu.

S nestrpljenjem očekujemo da zajedno s vama proslavimo ovu filmsku poslasticu, gdje kvaliteta hrane za pse susreće uzbuđenje na velikom platnu!

Za više informacija o proizvodima Josera, posjetite našu web stranicu.

Podijeli s prijateljima