0
kom

Pet City otvorio drugu poslovnicu u Mostaru – doživite XXL iskustvo!

5. prosinca 2023.

PET CITY, najveći lanac trgovina za kućne ljubimce, u nedjelju 03.12., otvorio je svoju drugu poslovnicu u Mostaru, ali u XXL formatu, u sklopu TC Plaza, nivo -1.

Na svojih 400 kvadratnih metara, nudi jedinstveno iskustvo kupovine za sve ljubitelje kućnih ljubimaca u Mostaru.

Bogatstvo asortimana, preko 5.000 artikala renomiranih brendova iz svijeta ljubimaca, čini Pet City XXL nezaobilaznom destinacijom za vlasnike pasa, mačaka, ptica, glodavaca i ostalih ljubimaca. Pažljivo odabrana ponuda proizvoda odražava predanost dobrobiti ljubimaca, a osoblje poslovnice srdačno dočekuje i nudi sjajne popuste na vaše omiljene proizvode.

Povodom otvorenja, svi kupci su u nedjelju ostvarili 20 % popusta na cjelokupnu kupovinu, te do 30% na određeni kataloški asortiman! Nagrađivanje se nastavlja cijeli tjedan, stoga požurite jer svaka kupovina u novootvorenom Pet City XXL-u sudjeluje u nagradnoj tomboli za 10 vrijednih nagrada, a sretni dobitnici će biti objavljeni u utorak, 12.12.2023.

U tijeku je i kataloška akcija s posebnim naglaskom na bogati izbor proizvoda za smanjenje stresa koji će vašim ljubimcima osigurati mirne i sretne praznike.

Stručna ekipa i doktori veterinarske medicine stoje na raspolaganju za savjete i pitanja svim kupcima, a uskoro će u rad biti puštena i Veterinarska apoteka.

Više prostora, više izbora i više ljubavi, neka vlasnicima kućnih ljubimaca PET CITY XXL bude prvi izbor, a ako vas zanima kako sve to izgleda pogledajte na videu i u našoj fotogaleriji.

Radno vrijeme pet shopa je od utorka do nedjelje, 09.00 – 21.00 h!

Pet City – Vaši ljubimci, naša strast!

Podijeli s prijateljima