0
kom

PREMIJERA BRIT CARE programa u Sarajevu uz 20% popusta

13. listopada 2023.

Kada je u pitanju briga o našim krznenim prijateljima, nema kompromisa – želimo samo najbolje. Zato s velikim ponosom predstavljamo Brit, naš novi brend koji je posvećen pružanju visokokvalitetne hrane i neodoljivih poslastica za vaše pse, mace i ostale kućne ljubimce.

Velika premijera traje od 13.-20.10. i 20% popusta možete ostvariti u našim poslovnicama u Sarajevu:

➡️Stupska 6a (Pored Tibrinih zgrada, preko puta DM-a)

➡️Importanne Centar

Brit je više od samo brenda hrane za kućne ljubimce. To je predanost kvaliteti, sigurnosti i pažljivom odabiru sastojaka. S visokim standardima proizvodnje, možete biti sigurni da Vaš ljubimac dobiva samo najbolje.

Zbog fokusa na vrhunsku kvalitetu, svi proizvodni pogoni tvrtke opremljeni su najsuvremenijom tehnologijom kako bi pružili širok izbor vrhunskih opcija proizvoda. Ekstruzija svježeg mesa, vlastiti laboratorij i potpuno nova tvornica mokre hrane razvijena prema standardima proizvodnje ljudske hrane neka su od najnovijih ulaganja tvrtke.

Brit donosi širok spektar Superpremium i Premium hrane za ljubimce, obogaćene nutritivnim vrijednostima koje podržavaju zdravlje i sreću vaših ljubimaca. Bez obzira na dob, veličinu, ili posebne prehrambene potrebe Vašeg ljubimca, Brit nudi raznolike opcije koje će odgovarati svim preferencijama, a od sada ga može pronaći u svim Pet City poslovnicama i na našem web shopu.

Brit nudi i ukusne poslastice koje će obradovati svakog četveronožnog člana vaše obitelji. Od slasnih keksića do sočnih poslastica, Vaši ljubimci će obožavati i njih i vas!

Neka Vaši ljubimci osjete pravu ljubav – Pet City i Brit razumiju da su ljubimci članovi obitelji i zaslužuju najbolje.

Posjetite našu službenu web stranicu i istražite širok izbor proizvoda za prehranu koji će Vašem ljubimcu pružiti samo najbolje.

Pet City, Vaši ljubimci, naša strast!

Podijeli s prijateljima