Aromatherapy Sapun za pranje i njegu šapica

petsecret

9,50 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Opis

Uz 100% čista eterična ulja čajevca i limunske trave koja djeluju antibakterijski i sprječavaju pojavu gljivica, tu su i afrički karite maslac koji njeguje i regenerira kožu jastučića.

Još jedan proizvod pogodan za upotrebu nakon šetnje s vašim kućnim ljubimcem je Aromatherapy sapun za pranje i njegu šapica!

Zbog svoje kompleksne i osjetljive građe te stalne izloženosti vanjskim utjecajima šape su neprekidno podložne ozljedama, infekcijama i upalama koje mogu u velikoj mjeri zagorčati život vaših dlakavih prijatelja. Kako bi se ovakve prijetnje svele na minimum tu je Aromatherapy sapun za pranje i njegu šapica, koji učinkovito uklanja prljavštinu nakon šetnje i boravka u prirodi.

Uz 100% čista eterična ulja čajevca i limunske trave koja djeluju antibakterijski i sprječavaju pojavu gljivica, tu su i afrički karite maslac koji njeguje i regenerira kožu jastučića te zob bogata avenantramidima koja djeluje istovremeno protuupalno i kao snažni antioksidans. Uz pravilnu zaštitu šapica, igranje vaših ljubimaca u prirodi će proći bez posljedica.

30/35 g

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.