MEDIUM Adult hrana za pse, 4kg

roylarcanin

59,50 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Opis

ROYAL CANIN SHN Medium Adult je potpuna hrana za odrasle pse srednje velikih pasmina starosti od 1-7 godina i težine između 11 i 25 kg.

  • Prirodna obrana
  • Visoka probavljivost
  • Omega-3: EPA i DHA

Imunološki sustav odraslih pasa je u potpunosti razvijen, ali to ne znači da mu nije potrebna dodatna prehrambena potpora. Zato hrana ROYAL CANIN Medium Adult sadrži sadrži ekskluzivan kompleks antioksidansa, kao i hranjive tvari poput mano-oligosaharida, koji pomažu podržati prirodnu obranu psa, omogućujući mu da održava zdrav stil života.

Zahvaljujući ekskluzivnoj formuli koja sadrži visokokvalitetne bjelančevine, ROYAL CANIN Medium Adult također pomaže u podržavanju optimalne probavljivosti, što omogućuje psu učinkovitu apsorpciju hranjivih tvari. Osim toga, uravnoteženi izvor prehrambenih vlakana dodatno podržava zdravu probavu vašeg psa.

Hrana ROYAL CANIN Medium Adult obogaćena je omega-3 masnim kiselinama, kao što su EPA i DHA, za pomoć u održavanju zdravlja kože i dlake vašeg psa. Posebno uravnoteženi vitamini i minerali u hrani pomažu u njezi vašeg psa i pružaju nužnu podršku zdravlju. Energetska vrijednost hrane je prilagođena posebnim potrebama pasmina srednje veličine, zbog čega pruža odgovarajuću razinu energije koja je potrebna za održavanje aktivnog stila života.

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.