-20%

Royal Canin Mother&BabyCat

roylarcanin

11,90 KM45,20 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Opis

ROYAL CANIN FHN MOTHER&BABYCAT je potpuna hrana za mačiće u razdoblju od 1 do 2 mjeseca te za mačke u graviditetu i laktaciji.

  • podrška imunološkom sustavu
  • prilagođena formula za lakše odvikavanje od sisanja
  • zdravlje probavnog sustava

Između 4 i 12 tjedana nakon rođenja, prirodni imunitet dobiven od majčinog kolostruma (mliječnog sekreta bogatog zaštitnim antitijelima) postupno se smanjuje.

Hrana ROYAL CANIN Mother & Babycat sadržava patentirani kompleks antioksidansa (uključujući vitamin E) koji pomaže podržati prirodnu obranu mačića dok se njihov imunološki sustav još razvija.

Kada mačići postupno krenu gubiti sposobnost probavljanja laktoze, tada je vrijeme da se počnu odvikavati od sisanja i prijeđu na krutu hranu. Zbog toga hrana ROYAL CANIN Mother & Babycat sadrži posebno prilagođene granule koji se mogu lako rehidrirati kako bi se mačićima olakšalo ovo prijelazno razdoblje. Meka tekstura granula mačićima olakšava žvakanje i gutanje, što im omogućuje lakši prijelaz i navikavanje na krutu hranu.

Ova posebna formula također u potpunosti podržava majčine prehrambene potrebe tijekom procesa odvikavanja od sisanja.

Zahvaljujući formulaciji s visoko probavljivim bjelančevinama i prebioticima, ova hrana je posebno razvijena za poboljšanu toleranciju probavnog sustava jer smanjuje mogućnost pojave neprobavljenih hranjivih tvari u debelom crijevu vaše mačke ili mačića. Obogaćena je s DHA, prirodnom omega-3 masnom kiselinom koja pomaže u razvoju mozga vašeg mačića.

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.

Dodatne informacije

Količina

400g, 2kg