-20%

Royal Canin Oral sensitive 30

roylarcanin

11,90 KM35,60 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Opis

ROYAL CANIN FCN ORAL CARE je potpuna i uravnotežena hrana za odrasle mačke s posebno formuliranim sastavom koji pomaže u prevenciji i smanjenju stvaranja zubnog plaka i nakupljanja zubnog kamenca.

  • smanjenje stvaranja zubnog kamenca
  • učinak pranja zubi
  • aktivno sredstvo za njegu oralne šupljine

Nakupljanje kamenca uzrokovano je mineralizacijom zubnog plaka koji dolazi u kontakt sa slinom, a nelagodan osjećaj u području usta može dovesti do toga da vaša mačka ne želi jesti ni piti.

Važno je savjetovati se s veterinarom za provjeru zdravlja zubi i zubnog mesa vaše mačke, a ako vaša mačka pokazuje znakove stvaranja kamenca, bolesti desni ili kvarenja zuba. ROYAL CANIN Oral Care precizno je uravnotežena prehrambena formula koja pomaže u održavanju oralnog zdravlja vaše mačke smanjenjem stvaranja zubnog plaka. Sadrži i visok udio bjelančevina kako bi se podržali i ojačali mišići, kosti i zubi vaše mačke.

Kada tražite prehranu koja je dobra za njegu zubi i usne šupljine vaše mačke, važno je da znate da ROYAL CANIN Oral Care djeluje na dva načina: mehanički i kemijski. Ova formula je posebno osmišljena za ciljano djelovanje, a veličina, tekstura i oblik granula hrane Oral Care potiču mačke da temeljito žvaču. Ovo mehaničko djelovanje ima učinak svakodnevnog četkanja zuba, čime se pomaže u smanjenju nastanka zubnog plaka na zubima.

Ova je formula također obogaćena „aktivnim sredstvom za zube” (kelatorima kalcija) kojim se provodi kemijsko djelovanje, hvatanjem kalcija u slini, kako bi se ograničila mineralizacija zubnog plaka.

Za ROYAL CANIN Oral Care klinički je dokazano da postiže rezultate nakon samo 28 dana neprekidne uporabe, smanjujući stvaranje kamenca za do 59%. Također sadrži idealnu ravnotežu minerala kako bi se održalo zdravlje mokraćnog sustava vaše mačke.

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.

Dodatne informacije

Količina

400g, 1,5kg