NOVO

PROLINE ALOE VERA, pijesak za mace

9,50 KM16,90 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Opis

Izrađen od 100% prirodnog materijala. Kako bi se smanjilo stvaranje prašine na najnižu razinu tijekom uporabe, prošao je kroz posebnu proizvodnju. Zahvaljujući značajki grudanja, možete odvojiti korištenu površinu lopatom i nastaviti koristiti preostali pijesak. Vrlo je ekonomičan u tom smislu . S mirisom Aloe Vera!

Ključne prednosti:
100% prirodno: Budući da Proline pijesak za mačke sadrži potpuno prirodne sirovine, nema kemikalija koje bi mogle naškoditi vama i zdravlju vaših mačaka.

Značajka upijanja: Proline mačji pijesak apsorbira se u tekućinu zahvaljujući učinku izvrsnog peletiranja i trenutno se stvaraju grudice. Ovom značajkom spriječit će se svaka vrsta bakterije koja može naštetiti vama i vašoj mački.

Minimalno otprašivanje: Dok se Proline pijesak za mačke proizvodi, količina prašine je svedena na minimum posebnim tretmanom kako bi se spriječilo da prašina dođe do potrošača.

Učinak sprječavanja neugodnih mirisa: Osim što sprječava širenje neugodnih mirisa ovaj pijesak daje i ugodan miris u dodiru s tekućinom.

Sadržaj: 5 L / 10 L

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “PROLINE ALOE VERA, pijesak za mace”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.

Dodatne informacije

Sadržaj

5 L, 10 L