-15%

PUPPY TRAINING SPRAY, 200 ML

novi-projekt-59-19

Original price was: 20,90 KM.Current price is: 17,75 KM.

U cijenu je uključen PDV (17%)

Opis

Štenci imaju vrlo dobro razvijen njuh, a psi koriste mirisne izlučevine kao jedan od načina međusobne komunikacije. FRANCODEX PUPPY TRAINING SPRAY sadrži masne kiseline koje prirodno luče analne žlijezde, a koje psi koriste za komunikaciju. Štenci su privučeni mirisom ovih izlučevina i tako će se naviknuti na mokrenje na određeno mjesto, gdje je sprej bio primijenjen.

Pročišćena voda, mješavina masnih kiselina, regulator kiselosti.

Može se koristiti od navršena 2 mjeseca. Nanesite 4 do 5 prskanja proizvoda na upijajući materijal za jednokratnu upotrebu, kao što je podloga za vježbanje ili novine, tako da bude dovoljno mokar, ali ne i natopljen. Stavite ovaj materijal blizu košare vašeg ljubimca. Stavite štene na materijal. Materijal zadržava svoja atraktivna svojstva 24 sata. Bacite materijal svaki dan ili kad god vaš ljubimac mokri po njemu i ponovite postupak, odmičući se malo dalje (1 do 1,5 m) svaki dan dok se proizvod konačno ne može primijeniti izvan kuće. Ponovite postupak vani kako bi se štene naviklo na obavljanje poslova vani. Sprej za dresuru pomaže u dresuri u kući, ali nije zamjena za izvođenje vašeg šteneta u dnevne šetnje koje su ključne za njegov razvoj. Imajte na umu da se potpuna kontrola sfinktera ne postiže dok vaše štene ne navrši 6 mjeseci.

Nemojte dopustiti da vaš ljubimac proguta. Pazite da proizvod ne prskate po osjetljivoj površini (tepih, tepih) kako biste izbjegli mrlje.
Ako je potreban liječnički savjet, imajte spremnik proizvoda ili etiketu pri ruci. Čuvati izvan dohvata djece. Pročitajte etiketu prije upotrebe.

Sadržaj: 200 ml

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “PUPPY TRAINING SPRAY, 200 ML”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.