0
kom

Pronašli smo fantastične proizvode za smanjenje stresa vaših ljubimaca tijekom praznika!

1. prosinca 2023.

Praznici su vrijeme radosti i zajedništva, ali za naše ljubimce mogu predstavljati stresne izazove poput buke, vatrometa i promjena u uobičajenoj rutini. U cilju osiguranja sretnih i mirnih praznika, ekipa Pet City-a je odlučila olakšati i uljepšati praznično razdoblje vašim ljubimcima uz fantastične proizvode koji će vašim ljubimcima osigurati mirne i sretne praznike.

Spremni ste ih razmaziti? Evo što vam nude:

Antistres Ogrlice za Pse i Mace

Jedan od ključnih proizvoda koji će olakšati blagdanski stres su antistres ogrlice. Namijenjene su za pomoć vašim ljubimcima da se opuste tijekom izazovnih trenutaka, pružajući im dodatnu sigurnost i smirenost.

Antistres Sprejevi

Antistres sprejevi su odličan način za stvaranje mirnog okoliša. Ovi sprejevi s umirujućim svojstvima mogu se koristiti u prostoru gdje vaš ljubimac boravi, pružajući im dodatnu potporu tijekom stresnih situacija.

Aminosolucija u Tekućem Obliku

Za dodatni mir tijekom praznika, razmislite o aminosoluciji u tekućem obliku koja se može jednostavno dodati u njihovu hranu. Ova formula pruža umirujuće sastojke koji podržavaju ravnotežu njihovog mentalnog i emocionalnog zdravlja.

Calming Vitamini

Calming vitamini su još jedan vrhunski proizvod za opuštanje. Formulirani s posebnom pažnjom pružaju dugotrajnu podršku umirivanju vaših pasa tijekom turbulentnih vremena.

Brit Calming Poslastice

Ne zaboravimo Brit! Njihove poslastice su ukusne i učinkovite u smirivanju nervoze kod ljubimaca. Ovo je savršen način da ih nagradite tijekom prazničnih aktivnosti.

Svi ovi proizvodi dostupni su u Pet City trgovinama, omogućavajući vam da svojim ljubimcima pružite najbolju skrb tijekom praznika. Pregledajte i novi Akcijski katalog s posebnim pogodnostima i popustima na omiljene proizvode https://online.fliphtml5.com/prvfp/jgow/

Osigurajte mirne i sretne praznike za svoje ljubimce uz pomoć Pet City-ja!

#MirniPraznici #PetCity #SretneŠapeSretniVlasnici

Podijeli s prijateljima