Dechra ‘Clean Aural Dog’, tekućina za ispiranje ušiju, 100 ml

14,90 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Opis

Dechra CleanAural Dog Ear Cleaner, blag i učinkovit preparat za održavanje higijene i čišćenje zdravih ušiju kod životinja. pH vrijednost otopine uravnotežena prirodnoj pH vrijednosti kože pasa i mačaka. Služi za hidratacija i odmašćivanje. Preporuka je uvijek zagrijati otopinu u ruci na temperaturu tijela prije uporabe.

Svaki pas može biti sklon problemima s ušima. Psi s opuštenim ušima, poput španijela, ili oni s puno dlake u ušnom kanalu, poput pudli, mogu biti posebno skloni nakupljanju voska i krhotina.

Dechra CleanAural sredstvo za čišćenje psećih ušiju formulirao je vodeći proizvođač veterinarskih proizvoda kao blag i učinkovit način čišćenja ušiju pasa. Sadrži propilen glikol za otapanje voska, odmašćivanje i hidrataciju nježne kože u ušima vašeg psa. Mentol hladi i umiruje svježim mirisom. Otopina je pH uravnotežena što je moguće bliže prirodnoj pH vrijednosti kože. Dechra CleanAural® čistač psećih ušiju prikladan je za korištenje kao rutinsko sredstvo za čišćenje zdravih psećih ušiju

Kako očistiti uši vašeg psa?
1. Čvrsto držeći glavu vašeg psa, nježno povucite zaklopku za uho prema gore kako biste otvorili ušni kanal.
2. Pažljivo umetnite mlaznicu u gornji dio ušnog kanala. Uvjerite se da postoji razmak između mlaznice i ušnog kanala prije nego što nježno istisnete veliku količinu otopine u uho.
3. Nježno, ali temeljito masirajte ušni kanal, radeći od baze prema gore.
4. Dopustite psu da otrese višak otopine iz uha, a zatim nježno obrišite opušteni vosak i ostatke oko vrha uha vatom ili sličnim. Nemojte ništa gurati u ušni kanal – osobito štapiće za uši – jer to može uzrokovati štetu.
5. Pregledajte uho i ponovite ako je potrebno.
6.Očistite drugo uho.
Najbolji savjeti:
“Psu redovito čistite uši, jednom do dva puta tjedno ako se nakupi vosak ili prema preporuci vašeg veterinara. Pas će se brzo naviknuti, a proces će biti lakši.
“Čistač za uši koristite u prostoriji popločanoj pločicama ili na otvorenom, tako da vaš ljubimac može sigurno protresti uši kako bi uklonio višak otopine.
“Uvijek zagrijte otopinu na temperaturu oko tijela prije upotrebe držeći bočicu u ruci ili je stavljajući u džep na nekoliko minuta.
“Naš video ‘Kako očistiti uši vašeg psa’ prikazuje svaki korak, plus više korisnih savjeta i trikova.

Skladištenje:  Čuvati na sobnoj temperaturi. Čuvati izvan pogleda i dohvata djece i kućnih ljubimaca.
Zapaljiva tekućina i para. Držati podalje od topline, vrućih površina, iskri, otvorenog plamena i drugih izvora paljenja.

Sastojci: voda, propilen glikol, izopropil alkohol, trometamin, limunska kiselina, l-mentol, klorotimol, natrijev lauril sulfat

Sadržaj: 100 ml

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Dechra ‘Clean Aural Dog’, tekućina za ispiranje ušiju, 100 ml”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.