Royal Canin Hairball Gravy Pouch, 85g

roylarcanin

2,70 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Opis

ROYAL CANIN FCN HAIRBALL GRAVY je potpuna hrana za odrasle mačke koja je posebno namijenjena kao pomoć za smanjenje stvaranja kuglica dlake u probavnom sustavu.

• kontrola formiranja kuglica dlake

• održavanje idealne težine

• zdravlje probavnog sustava

Kuglice dlake mogu uzrokovati nelagodu i bol ili zdravstvene probleme povezane s probavnim sustavom, uključujući gubitak hranjivih tvari povraćanjem klupka dlaka. Iako je vjerojatnije da će se kuglice dlake formirati kod dugodlakih pasmina, nažalost mogu se pojaviti kod bilo koje mačke. Zato je hrana ROYAL CANIN Hairball Care in Gravy osmišljena kako bi pomogla vašoj mački ukloniti progutanu dlaku, potičući prolazak kroz crijeva te uklanjajući višak dlake koja bi obično ostala u želucu.

ROYAL CANIN Hairball Care in Gravy također pomaže u održavanju idealne težine vaše mačke, zahvaljujući niskom udjelu masti od samo 2,7%, a sadrži i esencijalne masne kiseline koje pomažu u pružanju energije. Visoka probavljivost podržana je dodavanjem prehrambenih vlakana, što doprinosi uravnoteženoj crijevnoj flori i zdravoj aktivnosti probavnog sustava, a dodani prilagođen udio bjelančevina pomaže podržati zdrav razvoj mišića.

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.