Digitalni NFC lokator ‘Pet Tap’

69,00 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Opis

Pet Tap je najbolji prijatelj vašeg ljubimca. Kada i ako se vaš ljubimac ikada izgubi, digitalni privjesak koji koristi NFC tehnologiju može da pomogne tisućama izgubljenih kućnih ljubimaca da se brže vrate kući.

Sa Pet Tap privjeskom, informacijama vlasnika izgubljenih kućnih ljubimaca pristupa se brzo, jednim klikom na mobilnom telefonu. Bez potrebe da izgubljenu životinju vodite veterinaru jer možete odmah dobiti kontakt podatke sa čipa koji se nalazi ispod kože. Funkcionira na način da svoj mobitel samo prislonite na privjesak i na mobitelu će se prikazati informacije o pronađenom ljubimcu.

Privjesak je napravljen od visokokvalitetne plastike, izuzetno je lagan, vodootporan, izdržljiv na testirani pritisak. Ugodan je i za ljubimca, tijekom igre i trčanja.

Još jedna velika prednost je njegova veličina, posebno u usporedbi sa ostalim glomaznim tragačima koji mogu biti skupi i nezgodni za punjenje. Pet Tap se nikada ne treba puniti, a pričvršćuje se na ogrlicu vašeg ljubimca. Vlasnik može uređivati informacije o svom ljubimcu na privjesku online preko svog mobitela, a ažuriranje je trenutno. Povezan je i sa Google Maps-om, što odmah pokazuje i najbrži put do vlasnika pronađenog ljubimca.

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Digitalni NFC lokator ‘Pet Tap’”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.