Royal Canin INDOOR 27 hrana za mace

roylarcanin

12,50 KM49,00 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Opis

ROYAL CANIN INDOOR 27 je uravnotežena i potpuna hrana za mačke, a posebno je namijenjena odraslim mačkama u dobi od 1 do 7 godina koje žive u kući.

  • smanjenje neugodnog mirisa stolice
  • održavanje idealne težine
  • smanjenje kuglica dlake
  • zdravlje mokraćnog sustava

Odrasle mačke u zatvorenom se kreću manje nego mačke koje žive na otvorenom, zato je uravnotežena i potpuna prehrana koja sadrži korisne hranjive tvari važna za optimalno zdravlje. ROYAL CANIN Indoor 27 sadrži visoko probavljive proteine (L.I.P.). Ovaj protein također pomaže u smanjenju količine stolice vaše mačke, kao i u smanjenju njenog neugodnog mirisa koji se javlja kada mačke imaju niži crijevni prolaz zbog nedostatka kretanja.

Ova hrana ima umjereni udio masti kako bi se osiguralo da unos kalorija vaše mačke bude usklađen s razinom njezine aktivnosti. Sadržaj kalorija također pridonosi održavanju zdrave težine.

S obzirom da kućne mačke provode dosta vremena uređujući se, ROYAL CANIN INDOOR 27 formula sadrži specifična dijetalna vlakna poput psylliuma. Psyllium pomaže u stimuliranju čišćenja progutane dlake, što rezultira značajno smanjenom količinom kuglica dlake.

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.

Dodatne informacije

Količina

400g, 2kg