White pearl šampon

petsecret

35,50 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Opis

White pearl šampon za bijelu dlaku štiti dlaku prilikom šamponiranja, hidratizira ju i obnavlja. Dlaka postaje biserno sjajna, glatka i podatna za češljanje.

U njezi i zaštiti dlake kućnih ljubimaca poseban izazov su ljubimci sa bijelom dlakom. Posebna objašnjenja nisu potrebna, ali posebno kreiran proizvod za pomoć u održavanju bijele dlake uistinu bijelom svakako je dobrodošao.

Zato je Pet Secret tim odlučio prodrijeti u problematiku i donijeti vam rješenje… otkriti još jednu tajnu njegovanih ljubimaca. Bijela dlaka vašeg ljubimca bijela kao biser?

Odsad je to moguće uz posebno kreiran šampon za bijelu dlaku s dodatkom keratina i polifruktola, White pearl šampon za bijelu dlaku. Upravo ova kombinacija štiti dlaku prilikom šamponiranja, hidratizira ju i obnavlja. Dlaka postaje biserno sjajna, glatka i podatna za češljanje.

Keratin dubinski i brzo prodire u strukturu dlake, trenutno njeguje i zaglađuje dlaku te joj daje elastičnost izvana i iznutra. Polifruktol kao prirodni polimer fruktoze sintetiziran je u voću i povrću, te dlaci osigurava hidrataciju. Svježi miris zelene jabuke čini šampon ugodnim i poželjnim za svakodnevno kupanje.

Visoko vrijedni sastojci su ono što vaš ljubimac zaslužuje, a mi vam donosimo i u ovom proizvodu.

Optički ljubičasti pigment pomaže neutralizirati neprozirne narančaste tonove, a dlaku zadržati svijetlom i sjajnom. Šampon ne sadrži kemijske izbjeljivače, kao ni enzime.

Bijela dlaka neka bude bijela!

185 ml

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.